Söker simtränare

  • 23 maj 2022

Vi söker simtränare till Höganäs Simsällskap

Familjen HSS med ett medlemsantal på ca 800 medlemmar söker ny simtränare. Här finns en möjlighet att jobba med alltifrån de yngsta i simskolan till de äldsta i tävlingsgrupperna. Vår vision är att vi skall vara den bästa klubben att simma i för alla!

Vi söker dig som älskar att arbeta med barn och ungdomar och har ledarerfarenhet ifrån simverksamhet. Du är bra på att motivera och inspirera barn och ungdomar och har lätt för att kommunicera med såväl simmare, föräldrar och kollegor. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegorna vill utveckla verksamheten. Dina huvudsakligliga arbetsuppgifter är att hålla i undervisning i minisim, simskola och teknikgrupper. Det är meriterande om man genomgått simförbundets utbildning eller motsvarande kurser.

Tjänsten är på ca 50 % och följer verksamheten vilket innebär oreglerad arbetstid som innefattar kvälls- och helgtider. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Föreningen är ansluten till Arbetsgivaralliansen och betalar avtalsenliga löner.

Vi ser fram emot din ansökan som innefattar CV, personligt brev samt löneanspråk, senast den 31 maj och vi kommer löpande kalla till intervjuer. Ansökan skickas till hss.kansliet@gmail.com

För frågor kontakta verksamhetsansvarig Jennie Ljung – hss.kansliet@gmail.com / 073- 334 33 80

En viktig sak:
Vid rekrytering av ny personal arbetar vi alltid med belastningsregisterutdrag. Vid en eventuell intervju vill vi att ni gör ett utdrag ur belastningsregistret och tar med detta. Länk https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/