Nyheter

Bli Stödmedlem!

  • 29 mar 2016

Klubbens intäkter baseras i huvudsak på medlems- och träningsavgifter samt kommunala och statliga bidrag. För att förbättra förutsättningarna för klubbens verksamhet behöver vi allt stöd vi kan få. Du kan stötta oss genom att bli stödmedlem, och betalar då en medlemsavgift till klubben. Medlemsavgiften kostar 200kr och gäller för ett kalenderår.

Mer utförlig information samt gur man gör för att bli stödmedlem finns under menyn Stödmedlem på vår hemsida.

Vi tackar så mycket alla som kan tänka sig att stödja oss på detta viset.

Citygrosskvitton

  • 21 mar 2016

Vi tackar alla som var med och sponsrade oss förra omgången när det gäller att spara sina Citygrosskvitton och lägga dom i den vita brevlådan utanför vårt kansli i Höganäs Sportcenter. 

Nu samlar vi kvitton till en ny omgång. Kvittona måste avse perioden 1 mars-31 augusti och kvittona måste komma från Citygross i Höganäs

Vi tackar på förhand alla som vill vara med och och stödja oss på detta viset. På så sätt är alla som deltar i detta med och hjälper oss att utveckla verksamhet i medlemmarnas intressen.

Påsken

  • 21 mar 2016

Hejsan!

Simskolan, baddaren- stora hajen: Träning som vanligt med undantag röda dagar fredagen 25/3, måndag 28/3

Medley, teknik- Lediga vecka 12

HSS önkar alla en trevlig påsk.

Lördagen 19/3 Inställd

  • 15 mar 2016

Hej.
Lördagen den 19 mars så är simskolan inställd pga utbildning.

 

HSS önskar er en trevlig påsk.
 

Tävlingsrapporter ISM & Finn&Fiffi

  • 8 mar 2016

I helgen har det tävlats lite överallt i Europa och HSS har haft simmare på två väldigt olika tävlingar! I Berlin simmades det på hög internationell nivå och i Lomma simmades en barn- och ungdomstävling med negativa kvaltider.

 

Ny Crawl grupp

  • 5 mar 2016

Vi har öppnat en crawl grupp till. Då vi har några ifrån vår intensivkurs som är redo för nästa steg. Ni hittar den under bokning och Crawl grupp 6.