Nyheter

Swim of Hope 2017

  • 22 sep 2017

Nu är 2017-års Swim of Hope simmat och summerat!

Först och främst vill vi rikta ett stort tack till samtliga sponsorer som varit med och bidragit för att stötta Höganäs Simsällskap och Barncancerfonden.

Vi vill även tacka våra duktiga simmare, alla engagerade föräldrar som ställt upp och våra samarbetspartners Barncancerfonden, ICA Kvantum Höganäs samt Höganäs Sportcenter.

Tillsammans lyckades vi simma mer än 150 km och med det dra in över 37 500 kr till Barncancerfondens fortsatta arbete, superbra jobbat alla!

Samtliga sponsorer hittar ni om ni trycker (läs mer)!

Ny samarbetspartner: Dirma

  • 22 sep 2017

Vi kan nu stolt presentera HSS nya samarbetspartner Dirma!

VAD ÄR DIRMA?
Tänk dig att det plingar till i mobilen. På några sekunder öppnar du ett mejl, läser det och svarar på två snabba frågor om innehållet. Det är Dirma - ett nytt sätt att samla in pengar till din förening och få förmånliga erbjudanden på samma gång. Givetvis helt utan kostnader och anpassat efter dina intressen och behov.

Registrera dig på http://dirma.se/registrering/ och stötta Höganäs Simsällskap samtidig som du får erbjudanden speciellt anpassade för DIG!

Privatsim HT17

  • 11 sep 2017

Nu går det att boka privatsim igen. Det finns lediga tider under hösten. Läs mer under "Privatsim" i menyn. Kontakta kansliet för att boka på hss.kansliet@gmail.com.