Privatperson

Klubbens intäkter baseras i huvudsak på medlems- och träningsavgifter samt kommunala och statliga bidrag. För att förbättra förutsättningarna för klubbens verksamhet behöver vi allt stöd vi kan få.  Extra pengar gör att vi kan ha fler tränare per grupp, skicka fler av dem på utbildning och subventionera tävlingar och läger. Som privatperson kan du stödja oss genom aktiviteter som du gör i din vardag eller genom att bli stödmedlem. Hur du går tillväga finns beskrivet här under.

Vi tackar för din hjälp!

Stödmedlem

För att bli stödmedlem skapar du ett konto. Information om hur du gör det finns under menyn - Boka/Hur bokar man? Du kan också skicka ett mejl till vårt kansli på hss.kansliet@gmail.com så hjälper vi till. Medlemsavgiften kostar 200kr och gäller för ett kalenderår. Glöm inte att som stödmedlem har du rösträtt på årsmötet.
 

CityGross kvitton

CityGross i Höganäs stödjer föreningslivet med 1% på den summa som föreningen "samlat in" via deras kvitton. När du har handlat på CityGross kan du lämna in ditt kvitto i vår brevlåda utan för kansliet (bredvid receptionen i simhallen). Kvitton för spel och tobak räknas inte. Redovisning av kvitton till CityGross görs 2 gånger om året. Den 28 februari och 31 augusti. Det som redovisas är då kvitton mellan de 2 datumen. Tänk på att kvittona måste vara från rätt period och att lämna dem i tid så att vi hinner redovisa i tid.
 

Sponsorhuset

Nu kan du hjälpa Höganäs Simsällskap varje gång du ska boka hotell eller handla på nätet genom att ansluta dig till Sponsorhuset.  Sponsorhuset samlat över 500 kända nätbutiker där varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och HSS får dela på. Exempel på butiker: Apoteket, Nelly, Sembo,Hotels.com, Bokus, Lets Deal, CDON, Ellos, Svenska Spel, Booking.com, Byggmax, Lyko, InkClub, LensWay, Mr Jet och Tidningskungen.

”Gör köp du ändå tänkt att göra – så tjänar både du och Höganäs Simsällskap pengar! ”Tänk bara på att alltid gå via Sponsorhuset när du ska handla eller aktivera "Handla Smart".

Via Sponsorhuset kan man också registrera sig för att svara på marknadsundersökningar. Varje undersökning man svarar är också värd en slant.

OBS! Svenska Spel via Sponsorhuset ger ersättning för dina spel även om du är kopplad till Gräsroten. Dubbelt upp alltså. Se rubrik Gräsroten!

Så kommer du igång med Sponsorhuset:
Börja med att bli gratis medlem via denna länk:  http://www.sponsorhuset.se/hoganasss/blimedlem

Om du använder Chrome som webbläsare kan du aktivera Handla Smart på din dator. Du får en påminnelse varje gång du besöker en butik som kan ge pengar till både dig och HSS. "Handla Smart" aktiveras via Sponsorhusets hemsida.

Du kan också se en film om hur man gör ett köp genom Sponsorhuset: https://www.youtube.com/watch?v=99uPMEnDZiM
 

ICA Kvantum

ICA Kvantum i Höganäs stödjer föreningslivet med 1% av vad man handlar för om man är ICA medlem och har knutit sig till en förening genom deras "tagg". Taggen är en streckkod som du scannar med självscannern eller i kassan när du handlar. Taggar kan fås via kansliet. Glöm inte att ditt ICA-kort måste registreras i samband med köpet.
 

Dirma

Dirma är en kostnadsfri lösning för föreningar att på ett enkelt sätt samla in pengar. Det enda man behöver göra är att läsa skräddarsydda erbjudande på saker man själv gillar och då tjäna i genomsnitt 3 kr/läst utskick till klubben.  

För att bli en dirmare fyller man i en profil på www.dirma.se med bland annat namn, boendeuppgifter, intressen samt vilken förening man önskar stödja. Ju noggrannare profil desto mer personliga erbjudanden får man ta del av.   

När du blivit en dirmare kommer erbjudandena i form av ett email från Dirma med specificerad ersättning till föreningen. Det enda man behöver göra för att få ersättningen till föreningen är att bekräfta att man sett erbjudandet genom att svara på två klick-frågor om innehållet. Det tar 9-30 sek. att besvara frågorna. Inget komplicerat alls!

Pengarna går oavkortat till föreningen. Kostnaden står annonsörerna för och vem som helst kan stödja en förening. Givetvis får företagen inte ta del av din personliga information. Din identitet, mejladress och dina personuppgifter lämnar aldrig Dirma och alla utskick sker genom oss. 

Exempel på intäkt till föreningen vid användande av Dirma: 
100 registrerade HSS dirmare 
40 utskick/år värda i snitt 3 kr
100 x 40 x 3 = 12 000 kr/år till HSS
 

Svenska spel - Gräsroten

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det:
Anslut dig via svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

När du valt dina 3 favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.