Metersim 2015

  • 8 okt 2015

Den 20/12 är dags för det årliga Metersimmet! I år har vi som mål att slå rekord genom att tillsammans dra in minst 100 000 kr! Metersim är till för att skapa bättre förutsättningar för Höganäs SS och för er simmare samt att försöka hitta nya samarbetspartners till föreningen. 

Mer information hittar ni här under fliken Egna arrangemang och sedan Metersim! (här!)

Varför skall man simma metersimmet?

ALLA i föreningen tjänar på att delta i metersimmet. Alla som deltar bidrar i den bemärkelsen att klubbens totala ekonomi blir bättre och på så sätt behöver inte föreningen höja tävlings-, läger eller tränings- eller medlemsavgifter mm. Föreningens ambition är att alla ska ha möjlighet att delta i vår verksamhet och då är det viktigt att just hålla nere avgifterna i så stor utsträckning som möjligt.

Anmäl era Sponsorer!

Meddela era sponsorer till emilfritz.hss@gmail.com snarast möjligt, så läggs dessa ut löpande på en lista ut på hemsidan. Där kan ni se vilka företag som redan blivit tillfrågade.

Fördelning av intäkter

I år kommer samtliga intäkter, upp till 100 000 kr, tillfalla föreningen. Detta för att vi ska klara av föreningens ekonomiska målsättning. Om intäkterna överstiger 100 000 kr, kommer det överskjutande beloppet fördelas på de deltagande simmarna efter hur mycket sponsorpengar den enskilda simmaren dragit in till föreningen.